Bosch Tassimo Suny Automatický kávovar na kapsle

4.8 (5)

Není skladem

Bezplatná doprava nad 1000,00Kč. Záruka srovnání ceny - vždy férové ceny! Bezplatná doprava nad 1000,00Kč. Záruka srovnání ceny - vždy férové ceny!

Popis

Kompaktní, zjednodušený kávovar, který se dokonale hodí do každé kuchyně. Suny TAS32002 vám snadno a rychle dodá váš oblíbený nápoj.

Díky jedinečnému systému T-Disc společnosti Tassimo kávovar dokonce skenuje kapsle a zajistí vám dokonalý šálek, ať už jde o kávu, čokoládu nebo čaj. Kávovar je vybaven automatickým čisticím a odvápňovacím programem, který vyžaduje minimální údržbu. Stačí čas od času z přístroje odstranit vodní kámen.

Mnoho součástí kávovaru lze také mýt v myčce nádobí. Funkce SmartStart automaticky připraví kávu, jakmile je do přístroje vložen šálek, což je ideální pro naše zákazníky, kteří spěchají.

Přestože kávovar šetří energii, jeho provoz je efektivní a nápoj z něj dostanete během okamžiku.

Specifikace

ks

1

Značky

Bosch

Systém

Tassimo

Hodnocení zákazníků

hodnocení
Lisen Flag

Super rychlé doručení!

Automatický překlad
Susanne Flag

Super krásný stroj!

Automatický překlad
Eva Flag

Funguje dobře rychlé dodání vrátím se, když budu potřebovat

Automatický překlad
Anette Flag

Opravdu dobrý přístroj, který nezabírá moc místa. Přístroj vhodný pro všechny věkové kategorie, protože výběr kapslí na této stránce je velký. Naši teenageři mají rádi mléčnou kávu a kakaové nápoje. Objednal jsem ve čtvrtek ráno a přístroj jsem obdržel v pátek odpoledne, což nám umožnilo využít víkend k vychutnání těchto lahodných nápojů

Automatický překlad
Stian Flag

Toto je můj druhý stroj a jsem velmi spokojený. Nádrž na vodu by mohla být trochu větší.

Automatický překlad